Skip to main content

Gaya Tudung Mampu Ubah Bentuk Wajah dan Macam Magik Kenapa Boleh Nampak Kurus Kalau Tahu Caranya

GAYA TUDUNG WANITA BEKERJAYA
===========================
Penampilan wanita bertudung yang ringkas dan menawan dapat memberi keselesaan kepada diri sendiri dan orang sekeliling

"Ada tips cepat bersiap,lagi bagus!"

Itu permintaan salah seorang klien saya.

Cepat atau lambat bersiap itu bergantung kepada pengurusan masa dan tahu dimana tahap kerajinan masing-masing.

Kita semua berbeza,diri sendiri yang tahu apa yang sesuai dengan diri dan kerjaya.

Yang penting,pakai tudung bukan sekadar fesyen dan kembali kepada fitrah iaitu menutupi apa yang sepatutnya dan tidak perlu saya hurai panjang lebar kerana kita sebagai wanita muslim sudah maklum hal tersebut

Ok!

Jom tengok apa pilihan yang ada!

Jika suka,boleh Like,Komen dan Share posting ini.Terima kasih semua😊

Telegram : t.me/shgrooming & t.me/sarahhata
Facebook : SH Grooming & Sarah Hata

**
Gambar : Sumber google,instagram,website
Jenama : Ariani,Duck Scarves,SugarScarf,MF Shawls,Nealofar Hijab,Arlene
Artis : Wawa Zainal,Neelofa,Mira Filzah




 6










Boleh share dengan rakan-rakan yang lain
Nak dapatkan sesi hijab style boleh hubungi SH Team juga




Comments

Popular posts from this blog

Apa itu manicure & pedicure?

Rawatan Kuku Kaki dan Tangan --------------------------------------------- Dulu,saya tidak ambil kisah langsung mengenai hal ini. Langsung-tidak- ambil- peduli. Noktah. Sehingga saya mengalami kemalangan jalan raya di mana ketika itu kuku kaki saya telah tercabut di bahagian ibu jari,tengah dan bahagian hujung di kedua-dua belah kaki. Bayangkan selaput yang menutupi kulit yang kita panggil kuku itu hilang? Sakit!auchhh Perlu solat atas kerusi dan sakit juga ketika kena air.Ketika proses pertumbuhan kuku pun begitu.Jalan pun tidak berapa nak betul. Sejak peristiwa itu hikmahnya saya mengambil tahu mengenai rawatan menicure dan pedicure. ok,itu kisah lama. Pedicure adalah rawatan untuk kaki sebab ada kalanya kita tersilap memilih kasut yang sesuai,jadi pertumbuhan kuku akan jadi terbantut,kulit mati di sekeliling dan kuku akan menjadi lebam dan meninggalkan kesan darah beku. Jika dibiarkan,kuku akan mati. Adakala terjadi juga kuku te

Baju Kurung,masih relevan ke nak pakai ke pejabat?Ini dia pilihan gaya ke pejabat

BAJU KURUNG KE PEJABAT ===================== Baju kurung merupakan baju kebangsaan di Malaysia Jadi ia diterima pakai sebagai pakaian rasmi untuk dipakai ke pejabat atau majlis yang lain Ciri pakaian ke pejabat haruslah minimal,warna yang tidak menggangu mata,corak memanjang,melintang dan diagonal dan tidak mengganggu rutin pekerjaan harian Gambar berikut adalah beberapa ciri baju kurung ke pejabat yang boleh diikuti Selamat mencuba! Like,Komen dan Share jika berminat dengan perkongsian ini Terima kasih Telegram : t.me/shgrooming & t.me/sarahhata Facebook : SH Grooming & Sarah Hata #SH #Sarahata #SHImage Butik : Era Maya,Jubah souq,Aqeela Muslimah,Zuco Fashion,Sireh Pinang Web : Zalora

Ouch Jerawat! Ada Ubat Tak Nak Surutkannya? Ini Beberapa Ubat Yang Pernah Dicuba - Sarahata.com

[ Ubat Jerawat ] Setelah menerima beberapa pertanyaan hebat mengenai macam mana nak sembuhkan jerawat,Fuh!!rasa macam doktor jap,buka klinik kena serbu rasanya haha😂 Ok baik, Ada beberapa lagi ubat sapu atau makan yang boleh dicuba seperti : •Doxymycin •Clindamycin •Nixoderm •Oxy •Zindaclin •Tea Tree Kita hanya berusaha,selain itu jaga pemakanan juga tau sebab Cik pun mangsa jerawat berkampung dulu.Sekarang dia sesekali je singgah. Boleh share kat kawan-kawan yang ada masalah jerawat ni. Terima kasih #SH #Sarahata #HouseOfBeauty