Skip to main content

Lukis kening semudah 1,2,3 siap!-Sarahata.com

Lukis kening,
Hurm perlu ke?

Sebenarnya bergantung kepada keadaan kening seseorang

Jika berkening tebal tidak perlu

Yang berkening nipis yang macam tak nampak ada ke tidak bulu kening itu
Sangat memerlukan tips ini


Tambahan pula jika sudah memakai bedak
Hilang terus kening dari pandangan

Jadi, ini tips boleh diikuti nak melukis kening

Tak nak Lukis takpe
Pakai vase line je sapu di kening

Siap!

#SHGrooming
#Sarahata














Comments

Popular posts from this blog

Apa itu manicure & pedicure?

Rawatan Kuku Kaki dan Tangan --------------------------------------------- Dulu,saya tidak ambil kisah langsung mengenai hal ini. Langsung-tidak- ambil- peduli. Noktah. Sehingga saya mengalami kemalangan jalan raya di mana ketika itu kuku kaki saya telah tercabut di bahagian ibu jari,tengah dan bahagian hujung di kedua-dua belah kaki. Bayangkan selaput yang menutupi kulit yang kita panggil kuku itu hilang? Sakit!auchhh Perlu solat atas kerusi dan sakit juga ketika kena air.Ketika proses pertumbuhan kuku pun begitu.Jalan pun tidak berapa nak betul. Sejak peristiwa itu hikmahnya saya mengambil tahu mengenai rawatan menicure dan pedicure. ok,itu kisah lama. Pedicure adalah rawatan untuk kaki sebab ada kalanya kita tersilap memilih kasut yang sesuai,jadi pertumbuhan kuku akan jadi terbantut,kulit mati di sekeliling dan kuku akan menjadi lebam dan meninggalkan kesan darah beku. Jika dibiarkan,kuku akan mati. Adakala terjadi juga kuku te

Ouch Jerawat! Ada Ubat Tak Nak Surutkannya? Ini Beberapa Ubat Yang Pernah Dicuba - Sarahata.com

[ Ubat Jerawat ] Setelah menerima beberapa pertanyaan hebat mengenai macam mana nak sembuhkan jerawat,Fuh!!rasa macam doktor jap,buka klinik kena serbu rasanya haha😂 Ok baik, Ada beberapa lagi ubat sapu atau makan yang boleh dicuba seperti : •Doxymycin •Clindamycin •Nixoderm •Oxy •Zindaclin •Tea Tree Kita hanya berusaha,selain itu jaga pemakanan juga tau sebab Cik pun mangsa jerawat berkampung dulu.Sekarang dia sesekali je singgah. Boleh share kat kawan-kawan yang ada masalah jerawat ni. Terima kasih #SH #Sarahata #HouseOfBeauty

Baju Kurung,masih relevan ke nak pakai ke pejabat?Ini dia pilihan gaya ke pejabat

BAJU KURUNG KE PEJABAT ===================== Baju kurung merupakan baju kebangsaan di Malaysia Jadi ia diterima pakai sebagai pakaian rasmi untuk dipakai ke pejabat atau majlis yang lain Ciri pakaian ke pejabat haruslah minimal,warna yang tidak menggangu mata,corak memanjang,melintang dan diagonal dan tidak mengganggu rutin pekerjaan harian Gambar berikut adalah beberapa ciri baju kurung ke pejabat yang boleh diikuti Selamat mencuba! Like,Komen dan Share jika berminat dengan perkongsian ini Terima kasih Telegram : t.me/shgrooming & t.me/sarahhata Facebook : SH Grooming & Sarah Hata #SH #Sarahata #SHImage Butik : Era Maya,Jubah souq,Aqeela Muslimah,Zuco Fashion,Sireh Pinang Web : Zalora