Skip to main content

Magnet Warna & Wanita Amat Kuat Tarikannya. Nak tahu Warna Dominan?

T

Warna dan wanita
=============
Topik ini saya pernah bincangkan dalam rancangan Assalamualaikum,TV Alhijrah dahulu

Ini beberapa intipati ketika bersiaran dahulu

Wanita
Wanita melalui pelbagai fasa dalam kehidupannya 
Dari zaman kanak-kanak ke alam dewasa
Warna tidak dapat dipisahkan dengan wanita 

Warna
Warna pink amat sinonim dengan wanita
Apakah warna bagi wanita yang ingin kelihatan dominan dalam keadaan tertentu?

Kita memakai sesuatu mengikut TOPP
Iaitu ‘Time,Occassion,Place,Purpose’

Bagi yang bekerja dalam bidang yang kebanyakannya lelaki
Disarankan memakai warna dan gaya seperti mereka juga 
Berseluar,warna gelap seperti hitam,biru,hijau dan 
Tiada corak bunga,corak geometrik boleh diterima

Jika dalam bidang wanita
Boleh memakai warna sinonim wanita 
Pink,Ungu dan warna pastel
Beserta  aksesori seperti jam,rantai,gelding,subang 

Warna memberi impak besar dalam penampilan seseorang
Warna yang betul dipakai diri
Mampu menjadi magnet 

Selamat mencuba!





Comments

Popular posts from this blog

Nak Barang L'occitane Percuma? Jangan buang botol kosmetik dan mandi an-Sarahata.com

Nak Barangan Dari L'occitane Percuma?
Hari itu tengok di IG story kawan Cik nama Syira
Dia pergi Mall dengan adik ipar bawa botol-botol sabun, kosmetik yang tak pakai dalam beg plastik IKEA itu masuk kedai L'occitane dan dapat redeem produk L'occitane
Produk L'occitane adalah salah satu produk yang bagus untuk dicuba

Benda nak bagi percuma kenapa kita nak bayar, Betul tak?



Tapi, buat lah kerja sikit baru dapat ganjaran
Senang saja, kumpul saja botol-botol ikut requirement yang dikehendaki
Basuh dulu sebelum ke kaunter untuk redeem ya
Setiap bulan ada saja barang keperluan kita akan habis
Jadi setakat nak kumpul 6 botol - 30 botol kosong takde masalah 


Boleh redeem di outlet dibawah ini :



Untuk lebih jelas, ini dia barang yang di terima :


Selepas itu, Cik pun pesan kepada suami, semua botol shampoo, mandian, pencuci muka jangan buang dulu ok?

😁


Jom kemoen recycle bersama L'occitane

Sampai sekarang terbelit lidah nak sebut jenama ini. Maklumlah lidah pekat melayu


#sarahata

Bongkar Rahsia Personaliti Pemakai Beg Tangan Wanita,Sudah Tahu Pasti Tersenyum

"Cantiklah handbag awak"
Jika ini adalah kenyataan pertama daripada seseorang apabila bertemu anda,
Awas!!
Beliau kemungkinan besar penggemar handbag.Sebab itu yang diperhatikan dahulu.Tak kisahlah orang tersebut lelaki ataupun perempuan.
Gambar handbag yang saya paparkan adalah sekadar contoh.Harga?maaf, saya tidak nyatakan kerana ada yang boleh anda dapatkan hanya 5 minit,ada yang 5 tahun akan datang,ada masa 50tahun baru boleh dapat atau memang sekadar boleh tengok sahaja tetapi tidak mampu memiliki.Hehe
Tak kisahlah berapa nilainya yang penting menarik dan sesuai dengan diri dan poket masing-masing.
Berdasarkan pemerhatian,pemilihan design handbag juga boleh menentukan personaliti seseorang.
Apakah personaliti korang?;) Sharelah dengan kami
Boleh Like,Komen dan Share album ini untuk panduan rakan taulan.Sharing is caring πŸ‘œπŸ’ΌπŸ’‹

Jika anda perhatikan,penggemar handbag begini gemar warna lembut dan pastel.
Personaliti mereka yang suka akan benda yang bercorak floral dan wa…

Gaya Tudung Mampu Ubah Bentuk Wajah dan Macam Magik Kenapa Boleh Nampak Kurus Kalau Tahu Caranya

GAYA TUDUNG WANITA BEKERJAYA =========================== Penampilan wanita bertudung yang ringkas dan menawan dapat memberi keselesaan kepada diri sendiri dan orang sekeliling
"Ada tips cepat bersiap,lagi bagus!"
Itu permintaan salah seorang klien saya.
Cepat atau lambat bersiap itu bergantung kepada pengurusan masa dan tahu dimana tahap kerajinan masing-masing.
Kita semua berbeza,diri sendiri yang tahu apa yang sesuai dengan diri dan kerjaya.
Yang penting,pakai tudung bukan sekadar fesyen dan kembali kepada fitrah iaitu menutupi apa yang sepatutnya dan tidak perlu saya hurai panjang lebar kerana kita sebagai wanita muslim sudah maklum hal tersebut
Ok!
Jom tengok apa pilihan yang ada!
Jika suka,boleh Like,Komen dan Share posting ini.Terima kasih semua😊
Telegram : t.me/shgrooming & t.me/sarahhata Facebook : SH Grooming & Sarah Hata
** Gambar : Sumber google,instagram,website Jenama : Ariani,Duck Scarves,SugarScarf,MF Shawls,Nealofar Hijab,Arlene Artis : Wawa Zainal,…